Hoi allen,

Dank voor het willen bezoeken van mijn webblog.
Mijn naam is Lieselot,

Ik ben een passievolle voetbal liefhebber.In het verleden mocht ik van mijn ouders heel vaak genieten van de voetbal wereldkampioenschappen. Daar heb ik uiteindelijk een leuke jeugd van gehad. Ik haal dit aan omdat dit deel van mijn leven, echt het beste van mijn leven was. Vervolgens groeide ik op, maar liet voetbal mij niet los. Dit ondanks ik niet zelf weet te voetbellen(behalve bepaalde trickjes uitvoeren).

Gezien voetbal nog een groot deel van mijn leven uitmaakt, wenste ik via deze blog toch geintereseerde lezers te bereien om mijn verhaal te delen. Merendeel van de blog is niet altijd gericht op voetballen. De mogelijkheid om ook een bijdrage te leveren aan deze blogpagina bestaat er daarom ook via de contactpagina. Het ligt in de bedoeling dat zowel jij als ik als lezer iets van elkaar kunnen leren. Ik deel mijn ervaringen alvast, zodat anderen ook warm worden gemaakt omhun mooie ervaringen met de wereld te delen.

Bijvoorbaad dank voor de tijd en moeite die jij als lezer spaart om mijn blog te bezoeken. Ik kijk uit naar de reacties en de ondersteuning die ik zou mogen genieten na het lezen van mijn blog berichten.