Klusjes die je moet kunnen om webcamera’s veilig te gebruiken online

Onthullingen over websites met koppelingen naar verschillende live streaming webcamera’s hebben je echt versteend gemaakt om dergelijke gadgets te gebruiken. Het beste advies aan jou die heeft besloten te stoppen met het profiteren van de coole functies van webcams, is om het niet helemaal op te geven. Leer inplaats daarvan zoveel mogelijke details over de veiligheid van webcams.

Veranderen van de wachtwoorden
Verander de standaardwachtwoord en de gebruikersnaam van je webcam. Alhoewel dit je niet automatisch ondoordringbaar maakt voor hackers. Je moet echt attent zijn als het gaat om het kiezen van het juiste wachtwoord. Gebruik een wachtwoorden die gemakkelijk kunnen worden geraden of wachtwoorden die informatie bevatten die naar je linken. Gebruik sterke wachtwoorden die verschillen van andere accounts van je. Bovendien mag je op geen enkele manier die wachtwoorden onthullen via email, sms of natuurlijk aan de telefoon. Zorg ervoor dat jij je wachtwoorden regelmatig bijwerkt en controleer in authenticatie in twee stappen.
Diverse gebruikersaccounts instellen
Als veel mensen je computer gebruiken, stel dan verschillende gebruikersaccounts in die leiden naar de respectieve gegevens van elke gebruiker. Op deze manier elimineer je de kans dat de hele computer wordt verdacht wordt gemaakt en je bent ervan verzekerd dat iedereen alleen toegang heeft tot de dingen die belangrijk zijn voor hen, zonder te graven in andere dingen.

bijhouden van beveiligingssoftware
Het van noodzaak dat je de nieuwste versie van je antivirussoftware en eventuele aanvullende beveiligingssoftware heb geïnstalleerd. Zorg ervoor dat je regelmatig scans uitvoert om te bepalen of er malware op je computer is geïnstalleerd en je aandacht vereist. Het beveiligen van je webcam betekent dat je alert bent op de nieuwste bedreigingen in Trojaan-malware en andere virussen en spyware. Een firewall is ook belangrijk om een ernstig probleem te voorkomen.

Houd webcams binnen een toegankelijk gebied
Als je kinderen de webcam gebruiken om te communiceren met leraren, andere kinderen of familieleden, zorg er dan voor dat de computer en eventuele webcams zich in een algemeen gedeelte van het huis bevinden. Dit voorkomt dat je kinderen de webcam op ongepaste wijze gebruiken en helpt je vast te stellen of ze met de juiste mensen praten. Net zoals je de computer in een familieomgeving zou houden om ervoor te zorgen dat hij of zij de verkeerde websites niet bezoekt, is het nog belangrijker wanneer u een webcam gebruikt voor communicatie. Je kind zou geen reden moeten hebben om met iemand te praten via deze methode zonder je aanwezigheid.

Houd de achtergrond duidelijk
je webcam kan ook gebruik worden door mensen om je huis te bekijken om te zien of iets de moeite waard is om te stelen. Zelfs als je kind aan het chatten is met iemand die hij of zij vertrouwt, kan er een andere persoon kijken die niet zo betrouwbaar is. Om dit te voorkomen, is het beste om de achtergrond duidelijk te houden. Een solide muur zonder afbeelding kan de beste achtergrond zijn. Als je dat niet kan, hand dan een laken achter de stoel om het zicht te blokkeren. Naast het voorkomen dat individuen andere items in uw huis zien, kan het je identiteit ook beschermen.

Nu je weet waar je op moet letten, kan je voorkomen dat een hacker toegang krijgt en een eind aan maken als het gebeurt. Je voelt je op deze manier op je gemak als jij je computer gebruikt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.